Hva skjer?

Terrengsykkelrittet 25.mai

Publisert: 22.05.2012 18:20

Terrengsykkelrittet 25.mai

Haraløkka, Oslo


Se alle saker

"Hvileår"


Publisert: 18.11.2010 19:45
Av: Anders Hovdenes

Sesongen 2010 ble en trøblete sesong for meg. Vintertreningen gikk fint, men da sesongen startet for alvor fungerte ting etter hvert dårlig. I ettertid fant jeg ut at jeg hadde hatt kyssesyken og trent med den i kroppen i en lang periode.

Gjennom hele sesongen 2010 følte jeg meg veldig varierende i form og det var også grunnen til at foregående sesong ble en oppstykket sesong med lite trening og konkurranser. I høst kjennes det noe bedre ut, men enkelte ganger kan jeg bli slått helt ut hvis jeg har vært fysisk aktiv over mange dager på rad.
Derfor har jeg vurdert det dit hen at for meg blir det ikke aktuelt å drive med toppidrett i 2011. Slik jeg oppfatter det er toppidrett et overskuddsfenomen ,og for meg blir det vanskelig å legge ned de timene med målrettet trening som kreves når jeg er såpass usikker på hvordan kroppen vil respondere. Neste år kommer jeg til å ta som et ”hvileår” for å se hvordan ting utvikler seg.
Dette året har jeg valgt å studere fulltid, men jeg tar meg tid til mange fine stiturer i marka. Så jeg har aldri vært bedre teknisk enn det jeg er nå☺
Hilsen Anders

Samarbeidspartnere