Val Senales

Val Senales, blindvegen med tynn luft, en suvenirshop, flere blodtrimma skandinaver enn fastboende, og strøkne skiforhold.

20151021_180954

TUB var ikke så mannsterke denne gangen. Tore hadde lurt resten av guttene og Kvissel til å bli hjemme, og eliminert all konkurranse om å få all oppmerksomhet av lagets (og øvrige) damer. Tore fikset det meste, leiebil, rulleskiruter, hotell, heiskort, vær og føre. I løpet av to uker ble det ikke klaget på noe. Tore vet å imponere der altså.

IMG_1941Drømmekombinasjoenen av sol og nysnø på breen gjorde treningen til en lek, selv om løypen var noe monoton. Når hodet begynte å gi negative signaler om at sving nr 123 var litt kjedelig, eller at det nok kunne friste mer å ta en rolig kakao på toppen enn å gå en runde til, var det bare å sniffe inn lukta av pigment, og motivere seg med enda litt mer brilleskille… En rask titt på utsikten, samt en liten påminner om våt asfalt og refleksvest-tider hjemme gav dessuten nesten en skamfølelse over å overhodet ha tenkt tanken på at dette kunne være kjedelig.

20151021_181013

Andreøktene var mest random. Vi spådde i cappuccino-skummet på lunsjen hva som ville passe oss best. Kaffespådommene endte med alt fra ghettostyrke og ninjaøkter til i3 intervaller og rolige lette løpeturer eller til og med hvile.