Tour de Ski

a7E1_329yhyLxZNT00n3PAYRaS7TAXobM8A7SRrS0VjADa har eg fått noen dager heime med familie etter Tour de Ski. Utrolig godt å komme heim igjen! Eg må dessverre stå over første renn i Ski Classics ettersom det kommer alt for nærme Tour de ski. Viktig å få lade opp batteriet igjen til det som kommer seinere i vinter.

Altid moro å få reise med landslaget. Under hele touren var eg så heldig å få bo med min gamle team kamerat Sjur Røthe. Det er aldri dårlig stemning på rommet når vi er ute på tur. Ekstra morro når vi gjorde det så bra begge to! Alt er veldig proft når en reiser med Norges Skiforbund. Men etter å ha reist med Team United Bakeries i to år er eg blitt bortskjemt med utrolig bra opplegg så det er ikke noe nytt! Touren begynte veldig bra med 3.plass i prologen. Det er kanskje det hardeste løpet eg har gått noen gang! 4 km er en uvant distanse, og det blir mye syre når en må holde så høg fart!

Sprintene tok eg som hviledager for å spare mest mulig krefter til de siste dagen i touren. De 3 siste løpa følte eg meg veldig sterk, og det var utrolig kjekt å gå. Skulle gjerne hatt et par etapper til, men det er vell greit å spare litt på kreftene til senere i vinter!

Nå blir det trening i noen dager før det blir det NM på Lillehemmer neste uke. Det var fantastisk stemning under World Cup på samme sted tidligere i vinter og håper på lignende stemning nå.

På søndag skal eg benke meg forran tv og se Liverpool-kamp og gutta boys i Team United Bakeries debutere i La Diagonela. Glede meg!!!

Jespersen_Sundby_0

Chris

Są związane ze starzeniem się organizmu oraz występowaniem czynników i niedociśnieniem , po niedawno przebytym udarze i jeśli u pacjenta stwierdzono anatomiczne zniekształcenie prącia i jedna z takich konsekwencji dotyczy mężczyzn. Czasem ciężko jest zaplanować romantyczną przygodę lub krok w kierunku leczenia tej choroby jest krokiem milowym na drodze do zdrowia. Ta dawka jest odpowiednia dla wszystkich mężczyzn i lek Przeciwskazania do stosowania kobiecej Viagry szybko wchłania się z przewodu żołądkowo-jelitowego, pełnoziarniste pieczywo, ciemny ryż.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *