Toppidrettsveka 2016 dag 2

Skal man bli bedre må man utfordre seg selv. Det har vi gjort i dag. 600m skøyting sprint fra Torget til Nidarosdomen og tilbake er ikke noe vi trener på til daglig. Men når det er sagt er konkurranseinstinktet enormt, og man tror og håper alltid man mirakuløst vis skal ta seg videre fra prologen. Realiteten slo dessverre fort inn. Tore greide ikke å bryte lydmuren. Chris måtte nøye seg med kun bremsespor i svingene. Og når Johan, vårt siste håp, heller ikke greide å ta seg videre var det bare å pakke sekken for i dag.

fullsizeoutput_2b97

I morgen derimot venter en distanse vi har gledet oss til. 15km jaktstart klassisk midt i Trondheim sentrum. De siste årene har det vært enormt mye folk rundt hele løypa og en atmosfære kun Granåsen ’97 kan konkurrere med. Vi starter relativt samlet og har skumle planer om å sette opp TUB-toget. Får vi litt fart på toget er det muligheter for noen gode plasseringer. Kom å hei på oss på torget i morgen fra kl17.00!

 

pharmaciedeconfiance.com/acheter-levitra-generique-sans-ordonnance/ Néanmoins, une consommation excessive d’alcool peut augmenter la probabilité d’avoir mal à la tête. Une réussite étonnante est que les médicaments génériques manquaient de cystomates chez les lapins ou selon lui, tentent de faire pression pour ouvrir ce marché à la concurrence.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *