Therese Johaug, Martin J Sundby og Eldar Rønning går Birkebeinerrennet for TUB

DSC_0150 DSC_9955 IMG_1834

Martin Jonsrud Sundby, Eldar Rønning og Therese Johaug går det 54 km lange skirennet fra Rena til Lillehammer for Team United Bakeries lørdag.

Landslagsløperne ser frem til å måle krefter mot de aller beste langløperen i et spennende Birkebeinerrenn. Therese Johaug gleder seg ekstra til å gå i kjente historiske omgivelser fra den dalen hun er oppvokst i.

«Dette blir gørr artig! Er litt spent da det er første gangen jeg skal gå Birkebeinerrennet, men gutta iTeam United Bakeries har virkelig gitt meg gode råd, sier Johaug.

Martin Johnsrud Sundby ser tilbake på en flott sesong med henholdsvis seier i Tour de Ski og verdenscupen sammenlagt.

» Jeg har gått Birkebenerrennet tre ganger tidligere. Et flott arrangement som jeg ser frem til å oppleve på nytt. Blir også spennende å være med gjengen i Team United Bakeries på ferden over fjellet, sier Johnsrud Sundby.

Det betyr at Team United Bakeries blir ytterligere forsterket før årets Birkebeinerrenn. Trekløveret fra landslaget skal gå sammen med de andre løperne i Team United Bakeries og kjempe om seieren i et av verdens største skirenn.

– Det er med stor ære og glede å kunne melde om at verdens beste langrennsløpere vil ikle seg Team United Bakeriessine lett gjenkjennelige gule drakter i Birkebeinerrennet, sier Henrik H Kvissel i Team United Bakeries.