Team SKIGOs første samling unnagjort!

Gutta på Team Skigo har nå cruiset gjennom en samlingsuke i Trondheim.
«Det har ikke vært en knallhard samling, men det kommer til å bli kjørt balle-hardt etterhvert», sier Johan Kjølstad. «Det har vært ei uke for å komme igang og gutta virker å være motiverte», smiler lagets koordinator Henrik Kvissel.

Team SkiGo har brukt sykkelen, løpt og fått testa rulleskiene. Det har til og med blitt en skitur i Bymarka i Trondheim. » Du vet Trondheim er helt fantastisk. Her er det utrolig fine treningsfasiliteter. Og ikke minst sodd. Jeg elsker sodd.» sier skaptrønder Kvissel.


Teamets første lagbilde

På samlingens første økt kjørte laget styrke. Her har Team SkiGo vært så heldig å fått en lukerativ avtale med Luftkrigsskolen i Trondheim. Her har har gutta en super plass å få trent på . » Jaja men, jåg gillar det hår stellet» freser Anders Høgberg mens han kjører tricepspress. Det er ingen tvil om at det er godt humør i denne gjengen.


Anders Høgberg

På samlingas siste økt kjørte gutta 4x10min skøyting fra Ila og opp til Skistua. «Dette var helt prima», sier Frode Jermstad fornøyd. På denne økta hadde SkiGo gutta med seg stortalentet Eldar Rønning. «Det er flott at Eldar vil bli med oss…han maste fælt om få være med», humrer Tore Bjørset Berdal. Det ble en flott økt konkuderte alle etter å ha nådd toppen på bakken. «Eg kjenn det litt armane no ja», sier Jespersen mens han tar en Winforce bar.


Fv: Høgberg, Berdal, Jermstad, Jespersen.

Det ble ei velykket samling for SkiGo i Trondheim. Vi er spent på hva disse gutta kan få til. Vi i Trønderbartbladet ønsker SkiGo lykke til videre!