Team Skigo-samling Torsby

Team Skigo-samling i Torsby

Da er team Skigo ferdig med sin samling i Torsby. Vi startet samlingen med Alliansloppet (48km) i svenske Trollhättan. Der gjorde vi en fin figur og testet ut litt lagtaktiske disposisjoner. Rent teknikktaktisk fungerte dette bra, men litt stavbrekk og slikt gjorde at det helt store uteble. Men med Kjølstad som nr 4, Dahl 5 og unggutten Berdal som fullførte i fin stil, tar vi med oss framgangen videre.

Trykk på linken for å se filmen fra samlingen:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AUqzKgyjius

Vi dro rett til Torsby etter løpet og tilbrakte 7 økter der. I sommervarmen ble temperaturforskjellen stor slik at vi måtte ta noen ekstra forhåndsregler for ikke å bli syke: Vi kjørte en skiøkt hver morgen. Vi kjørte aldri hardere en terskel inni tunellen. Når vi går inn i tunellen, blir vi der inne til vi er helt ferdig med økta. Vi ventet med å kle på oss det varme tøyet til rett før vi skulle inn, og vi tok av varmt vått tøy med en gang økta var ferdig. Dette medførte at det ble en vellykket samling hvor alle mann holdt seg friske, fikk testet ski, og gått på ski.

Neste på programmet for TeamSkigo blir samling i Tønsberg. Vi begynner samling med Olaf Skoglunds minneløp som går fra Kragerø til Gautefall (80km) Det blir en tøff, men fin test på hvordan man står i treningsarbeidet.

Inntil da får vi si som Johan Kjølstad; – Nu skal æ heim å snu kjærringa!