Team Skigo skifter navn til Team United Bakeries

Navnebytte

Sakset fra langrenn.com
– Vi lever av våre sponsorer, derfor blir det et navnebytte, forteller manager for Kjølstad, Dahl, Jespersen og Bjørseth Berdals team, Henrik H. Kvissel til Langrenn.com. Og teamets nye navn, det er et navn du garantert har hørt før.

Fra og med disse dager bytter Team Skigo navn til Team United Bakeries.

– Hvorfor, var ikke Team Skigo et godt navn?

– Jo, absolutt – det var et kjempenavn, understreker Henrik H. Kvissel.

– Allikevel blir det et navnebytte?

– Vi er i en idrett hvor vi samarbeider tett med kommersielle aktører. Nå overtar United Bakeries rollen til Skigo som lagets hovedsponsor. Derfor var det naturlig med et navnebytte, og det ligger ingen dramatikk i dette, forklarer Kvissel.

TUB – TLP Go – Skigo – TUB
Team United Bakeries var et navn som tidligere ble knyttet tett opp mot Thomas Alsgaard.

På vårparten overtok derimot LeasePlan rollen som hovedsponsor for Alsgaards lag, som da fikk navnet Team LeasePlan Go.

Nå, et halvt år senere, kommer Team United Bakeries tilbake i manesjen.

Man kan bli forvirret av dette, men kort oppsummert er det hele så enkelt og oversiktelig som at det tidligere langløpslaget Team United Bakeries (TUB), hvor vi forrige sesong fant langrennsløperne Thomas Alsgaard, Jörgen Brink, Audun Laugaland, Kjetil Hagtvedt Dammen, Thomas Henriksen, Anders Myrland og Christoffer Callesen, har blitt til Team LeasePlan Go (TLP Go).

TLP Go har gjort noen endringer på mannskapet fra TUB-tiden, samt også innlemmet en gjeng allroundløpere. Alt dette skjedde på forsommeren.

Nå senhøstes har det som forrige sesong var Team Skigo, med Johan Kjølstad, Chris Jespersen, Anders Högberg, Frode Jermstad, Tore Bjørseth Berdal, blitt besluttet at de 4 som nå er i teamet, etter at Högberg og Jermstad ikke lenger er i skuta, mens John Kristian Dahl har gått ombord, blir til Team United Bakeries.

Bredt samarbeid
– Vi jobber allerede veldig tett sammen med selskapet United Bakeries fra før, og holdt blant annet smørekurs og skikurs for de ansatte i bedriften sist vinter.

– Dette er noe vi kommer til å fortsette med. Det er en fin måte for oss å gi noe tilbake til vår sponsor, opplyser Henrik H. Kvissel.

Og når det gjelder Skigo, understreker manageren at samarbeidet og dialogen også med dem er av god kvalitet fremover, selv om laget han leder først og fremst fremover vil bli knytte opp mot bakevarer og andre delikatesser, fremfor skismøring og andre produkter fra utstyrsleverandøren Skigo.