Team Skigo samling i Tønsberg

Da er Team Skigo ferdig med samling i Tønsberg.
Vi begynte samlingen med rulleskirennet Kragerø-Gautefall, ett løp på 80 km!
Det ble et hardt løp i en kupert løype! Gutta gjorde en god figur underveis og markerte seg på resultatlisten.
Det ble en meget sterk 3.plass til Tore med Johan på plassen bak. Simen Østensen som vant var det ingenting å gjøre med. Ett meget fint løp som vi anbefaler alle som liker lange løp, blir nok en ny tur på oss neste år.

image (1)

Vi reiste rett ned til Tønsberg etter løpet og har fått kjørt mye staking iløpet av uka. Utrolig fint å trene for staking i område rundt Tønsberg. Vi hadde blant annet to turer på over 5 timer. Den fineste turen gikk til Verdens Ende på Tjøme, en fantastisk fin plass. Det ble også en tur innom bakerie på hver 5 timers tur, viktig med litt kaffe og boller så freleseren fra Kirkenes holder humøret oppe. Onsdag var det klart for ny hard økt, 21 km individuell start. Løypa var kupert, men det ble mye staking. Viktig å trene syken med å kjøre hardt alene over tid. Det får vi igjen for til vinteren. Det blei en tøff økt, og gutta viste at de snart er klar for vinter og konkurranser.

image

Det har hvert en flott uke med mye trening og god mat, laget av gutta selv med god hjelp av the big boss Henrik. Vi gleder oss allerede til neste samling senere i september i Trondheim og høydesamling i vakre Val Senales i oktober.