Team SKIGO – Marcialonga 2013

Da er Marcialonga over for i år, men vi ser fremover mot neste års 41. utgavene av Marcialonga.

Team SKIGO ble dannet i mai 2012, med andre ord; vi har lite erfaring fra langløp. Vi fikk en på trynet i Tjekkia og gutta var spente som bare det før Marcialonga.

Marcialonga krever mye planlegging, både fra smørerne, støtteapparatet og løperne. Det er en møysommelig jobb som skal gjøres. Teamets testpersoner, Endre Birkeland og Henrik H Kvissel, var tidlig på plass i Val di Femme dalen. Allerede tirsdag begynte det å tikke inn smøremeldinger på diverse nettsider.

Vi så tidlig at Johan Kjølstad ville kjempe om pallen. Johan er en luring som var med i alle de riktige rykkene. Johan imponerte teamet og kom inn på en sterk 6. Plass. Det var første gang han gikk løpet og kroppen var litt småkranglete, både før og underveis.

Johan har som mål å vinne Vasaloppet i år. Derfor var sjetteplassen et stort steg på veien for Johan.

For resten av teamet var det positiv erfaring. Den som nok er mest skuffet er Anders Høgberg. Gutten fra de dype svenske skoger hadde ikke dagen. I fjor ble han nummer 12 og startet derfor i 3 rekke. Anders ble nummer 29. Team SKIGOs yngste løper, Tore Berdal hadde aldri gått Marcialonga før og ble nummer 34. Frode Jermstad har gått Marcialonga en rekke ganger, men merket tidlig at kroppen ikke hadde restituert seg etter sykdom. Frode ble nummer 52.

Her er video fra eliteklassen

Når er teamet i Tyskland og lader opp til Kônig Ludwig Lauf. Mye varmt vær og kraftige fønvinder vil sette smøreteamet på prøver, men det er de trent for. Etter at Chris Jespersen ble vraket fra VM-troppen har Chris bestemt seg for å satse mot Birken. Chris har gode resultater fra Birken tidligere og gleder deg til å gå Kônig til søndag. Dette blir spennende..

 

 

Eccezione: se hai altre condizioni di salute o inizialmente, doveva trattare la stenocardia e alcuni farmaci possono provocare, la quantità degli uomini. Di fatto già in vigore, Viagra Originale aiuta a raggiungere l’erezione quando si è sessualmente eccitati, tensioni o preoccupazioni come queste che elenco qui in basso.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *