Sognefjellet 2015

Årets Sognefjellsamling er historie. Fjellet viste seg fra sin litt småsure side, men vi kjempet oss igjennom det. Lite bygger mer karakter enn 5 timer staking uten sikt, i snøstorm og gjennomslagsføre på Sognefjellet.

 

DSC01672

Sognefjellet var TUB’s første samling i sesongen 2015/16. Ny sesong betyr nye løpere. I år er vi 9 løpere på laget. Simen, Eldar, Astrid og Masako glir rett inn i gruppa. Viktig med litt nytt blod inn i teamet slik at gamlegutta ikke sovner. Simen og Eldar er gamle ringrever med mye erfaring som teamet skal dra nytte av. I tilegg har de like dårlig humor som resten av laget. Nytt av året er også at vi har to jenter på laget. Nå er vi et fullverdig langdistanselag! Ny sesong betyr også nye mål. TUB skal opp på topp igjen. Målet for sesongen blir gultrøye, grønntrøye og beste lag sammenlagt. Skal vi nå målene må vi trene deretter. Oppsummert ble det fra mandag til fredag trent 25 timer, 2 hardøkter, 2 styrkeøkter, 1 skøytetur og forbrent 16765 kcal.

 

DSC01653

”we don’t drive fast we just fly low”

 

DSC01654

Simen må tjuvskate for å henge med på hurtighetsdragene.

Krossbu bød også på skikkelig julestemning. Snøstorm ute og gaver inne hører egentlig desember til, men i TUB er vi så snille at vi får gaver på sommeren og. Masse nytt treningstøy fra Skigo, nye løpesko fra Nike, rulleski fra IDT sports og sekker og bager fra Douchebags settes stor pris på!

Sogne 4
Masako og Astrid storkoser seg på rulleski. (Dagbot til Masako for fraspark)

Nå venter det noen rolige måneder på samlingsfronten, men over sommeren samles vi igjen for å delta på Toppidrettsveka og Alliansloppet.