Snart kommer vinteren

Kalenderen viser november. Barmarkssesongen er over – nå står vinteren for tur.

DCIM100GOPRO

Vi i team SkiGo er klare for en ny vinter. En lang sommersesong er over, og vi har gjort jobben. I skrivende stund har vi nettopp kommet hjem fra siste samling i Val Senales. Det ble en bra høydesamling med mange mil på både ski, rulleski og løp. Under samlingen trente vi flere av øktene sammen med de andre norske lagene som også var tilstede. Vi fikk brynt oss skikkelig på noen av intervallene sammen med Team Xtra og landslaget. Det er flere som er i rute til sesongen. Men etter 3 uker innerst i en dal i Italia smaker det ekstra godt å komme hjem til trøndelag igjen.

Hjemme venter en liten uke med barmarkstrening før vi neste uke reiser videre til Beitostølen for å forbrede oss til Beitosprinten helga 22-24 november. I fjor ble dette en braksuksess for laget med seier til Chris på klassiskdistansen. Vi har planer om å kopiere det i år! Alle gutta skal skal gå distanserennene, mens våre avdankede sprintere også skal prøve seg på sprinten på søndag.

Helga etter Beito står et spennende løp i Østersund på planen. Et nytt teamstaffettkonspet av året der lag på maksimum 5 løpere starter sammen, og tiden på tredjemann i mål teller. Ikke ulikt hvordan en «team time trail» (TTT) i sykkel arrangeres. Skal bli moro å prøve et nytt konsept!

Følg med!