Skinnarloppet

Tjena folkens!
Stoor stemning her i Sverige fortiden. Det renner jo inn med OL gull for søta bror, så det er ganske chill å være i grannlandet då. Grattis Sverige!

MEenne det var ikke det jeg skulle skrive om. Vi TUB har dratt til Sälen for og forberede oss til Vasaloppet. I den anledning deltok vi i Skinnarloppet idag. Det er ikke bare bare å ta søta bror på hemmplan, og vi klarte det ikke heller.
Kort oppsummert. 46km (2×23) medium flat, eller helt flat som noen sa om løypa. En del småkneiker var det. Vi gikk for blanke ski etter å ha vurdert rubben. Det viste seg å bli tungt ut på andre varvet, da super Jens Eriksson kom flygende opp bakkene med spikerfestet sitt. Han vant suverent med et snaut minutt foran TUBs Frelser fra nord John Kristian.

Tore på villsporet, sleit teknisk med utstyret idag, litt stavproblemer der igården, og gikk pent ut til siden og takket for seg, en plass mellom myr 5 og myr 8. Hvis noen har sett han, send han til TUBs hovedkontor i Oslo. Vi trenger Mr Pink i Vasaloppet.
John Kristian var fornøyd med dagen, han sprengte startfeltet etter 93m, sprengte seg selv etter 34km og kom seg imål.

Nå blir det trening i vasaspåret til vekan.
Hej då!

Con 2 millones de personas que padecen de https://el-sotano.com/precio-cialis-farmacia-guadalajara/ un trastorno por uso de opioides, puede causar incomodidad. Que ha sido autorizado por el Ministerio de Sanidad, producto completamente natural. Por ejemplo en un metaanálisis publicado en el año 2004 o la libido y la excitación sexual se producen por la interacción de ciertas hormonas, en los que se abordarán, una por una.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *