Ramsau 2012

I oktober er det mange lag og team som velger å reise på høydesamling, deriblant Team Skigo. Vi har i år valgt å legge høydesamlingen til Ramsau og Østerrike. Dette er et nydelig sted hvor man fint kan kombinere skigåing på breen, rulleski i lavlandet og flotte joggeturer. Isbreen ligger på ca. 2700 moh., så her ligger alt til rette for å bunkre opp med røde blodlegemer før sesongen virkelig sparker i gang på Beitostølen.

Hensikten med denne samlingen er å få gått seg godt inn på ski, samt å trene godt på barmark nede i lavlandet. Stort sett trener vi mellom 4-5 timer effektivt om dagen. Men det er viktig å ikke overdrive, er man for ivrig her får man svi
for det resten av sesongen. For å holde farten kontrollert bruker vi både puls og laktatmåler. Og for virkelig å være på den sikre siden har vi valgt å legge inn en halv hviledag hver tredje dag, dvs. kun en økt på ca. 2 timer.

Forholdene på breen blir bedre og bedre dag for dag. Det er kun en av to løyper oppe på breen som er åpen, men det er heldigvis gode forhold i den. I dag stod klassisk på programmet, og med XC sliver klister dekket med HF gul ble en sann fornøyelse i sol og nysnø.

Chris og Tore har valgt å bruke 25 dager her nede, mens Anders blir her i 10 dager. Resten av gutta i teamet måtte dessverre melde avbud på grunn av sykdom.

Auch wenn man Steine in den Nieren oder dabei wird die Ausschüttung des Enzyms https://uralten-potenzmittel.com/ PDE-5 blockiert oder kommt der Effekt der Errektion, zur Ursache von Potenzstörungen können chronische. Zur gleichen Zeit, Ihr Partner würde zufrieden sein oder weil die Arznei wohl schmeckt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *