Mallorca, et paradis for rulleski!!

IMG_4990

(foto: Henrik/Team United Bakeries)

Tidlig lørdag morgen 26. September, fløy Oslo- og Trøndergjengen i Team United Bakeries fra hver sin by, til flyplassen i København, og reiste videre i samme fly, med destinasjon Palmanova, Mallorca. Stemningen var til og ta og føle på allerede på flyplassen, og sikkerhetskontroller og diverse securitas hindret massive sammenstøt allerede her. Vi berget gjennom bagasjebånd og leiebilutlevering i Palma, og ankom Palmanova for en løpetur med spissede albuer på ettermiddagen. Oslogjengen gikk hardt ut, og sendte to mann i brudd i stiene oppover fjellene som ruver over Magaluf. Treningsiver er viktig, men hadde de åpnet for hardt, for å sette Trøndergjengen på plass?

IMG_4865

(foto: Henrik/Team United Bakeries)

Dag to ble åpnet likedan, og guttene fra Oslo så ut til å være i knallform. Men i idrettsverdenen kan det snu fort, og muren begynte allerede å slå sprekker tredje dag. Allerede før samlingens første hardøkt, måtte første løper, Pølsa avdeling Oslo, haste til flyplassen for hjemreise. Grunnen vites ikke, men ifølge trønderne ble mange grunner nevnt, hvorav overtenning, hjemlengsel og prestasjonsangst som de mest fremtredende. Troverdigheten i trøndernes utsagn er neppe holdbar her. Oslogjengen var hardt svekket, men Simsalabim Østensen dro lasset for guttene i sør, og kjempet godt i undertall på samlingas første basketak. Lange drag, korte drag, og korte drag i lange drag, gikk som en lek i staking. Vi unngikk forfall de kommende dagene, og vi var inne i en stillingskrig på neste langtur over fem timer (for lokalkjente: fra Lluc, over til Sollér, med checkpunkt i bunn av Sa Calobra). Østensen kjørte hardt nok en gang, mens Dahl her prøvde seg på en tempoetappe opp nevnte Sa Calobra. Sjekk Strava for tid etc. Første del av samlingen hadde for de gjenværende gått knirkefritt, men etter samlingens andre hardøkt, etter en god langtur i regn i forkant satte sine preg. De to yngste, Berdal og Thyli, lå rett ut. De gjenværende mente dette skyldtes mangel på rutine, dårlig treningsnivå og for lav/fraværende solfaktor. Yngstegutta skyldte på Ola Bermudas All Inclusive matbuffét.

IMG_4980

(foto: Henrik/Team United Bakeries)

Simen sto nå igjen alene, mot ringrevene Dahl, Kjølstad og Rønning, og sist men ikke minst Astrid. Etter solide mengder staking hver dag, bestemte de seg for å variere litt på samlingens siste del, og staket fra Palmanova til Sollér, med avslutning opp Puig Major, og ny intervall dagen deretter. Her kan det nevnes at Dahl og Rønning tok i bruk fraspark, og kanskje dette var slagets avsluttende fase. Senere samme kveld gikk nemlig Østensen på samme smell som Berdal og Thyli, og mente Ola Bermudas All Inclusive matbuffét tok knekken på ham. Gamlekara fra Trondheim hevder på sin side at han ble knekket av rutine, nivå og ferdigheter. De tre musketerne fra Trondheim reiser nå hjem, stinne av selvtillit, nedsettende kommentarer og med seieren i bagasjen. Men var det virkelig de som vant kampen på Ola Bermudas? En annen gruppe på hotellet vant nemlig rubbel og bit av aktiviteter. Bingo, linedance, karaoke, you name it; nemlig de franske pensjonistene.

Flott samling som virkelig viser at vi er på riktig vei mot noe stort!!

Merk: Denne teksten er kun basert på virkelige hendelser, og er skrevet i teammanager Kvissels ånd, om at man alltid må legge på 60 %, for å få en god historie.