Liten oppsummering etter Beitostølen, Gålå og WC..

Hello folkens.

Da er store deler i TeamUnited Bakeries samlet her i Livigno. Sesongen er godt i gang, men langløpene starter først nå. En kort oppsummering er derfor på sin plass.

Beitostølen: TUB var med allerede fra første stavtak på nasjonal åpning på Beitostølen. Her var det Nikkie aka Dyret som laget hadde størst forhåpninger til. Med ny-shaved kasse og babyolje på låra klokket han inn til topplasseringer og viste dermed at han vil være med NSF ut på verdenscupen. Well done!

IMG_3108

Resten av laget bar preg av litt for mye staking og litt for lite fart i kroppen, og fikk dermed grisebank. Kjølstadbakken klinket dog til med en klokkeklar 3.pl på sprinten. Hva skjedde med han? Bra i alle fall, tommelopp! Men, det er og blir, langløp vi skal gå. Unntatt Vetletassen. Han gjorde sine saker bra og begynner å bli tørr bak øra. Veteranen på laget, Dahl ble plutselig ”syk” og droppet beito og treningen for en stund. Ingen har sett han siden toppidrettsveka i August. Men gutten er på plass i Italia og trener hardere enn hardt.

Gålå/Kuusamo: Nikkie jobba bra etter rennene på beito også. Det åpnet seg en plass til Kuusamo for han. Den sjansen tok han godt vare på. En imponerende 4.pl. Hyvvä Nikki! De andre på laget tok turen til Gålå og gikk en minitour der. Det gjorde godt å få litt sprint og kortere distanser i armer og ben. Både Øystein, Vetle og Tore viste formstigning, hvor pølsa viste gamle sprinttakter og sneik seg inn på 3.pl i sprinten. Gamlefar Kjølstadbakken måtte være hjemme i Trondheim og skifte bleier. Dahl rapporterte inn at han takket være United Bakeries nye satsing på smultringer, begynte å se lyset igjen.

IMG_3116

Lillehammer: Denne helga var det kun Nikkie som var i aksjon på WC i Lillehammer. Resten av laget ladet opp til Livigno tur og sesongåpning i Langløp senere. Nikkie viste at han kommer sent, men godt. Det har nærmest blitt merkevaren hans denne sesongen. Her tråklet seg inn til en solid 9.pl totalt. Det ble feiret i kjent Tydalstil resten av uka; les solarium og toddy.

Nå ser vi framover til sesongåpninga i langløp til helga hvor hele TUB er på start. Egentlig har sesongen allerde startet bra. RSA bil har gitt smørerne muligheten til å yte de siste prosentene i en splitter ny smørebil. Etter de siste dagen med iherdig bruk kan vi si ; FANTASTISK!! Nydelig å kjøre og nydelig å smøre ski i. Anbefales på det sterkeste for de som vurderer noe liknende. Denne helgen har vi Nikkie i Davos, og Vetletassen i scancupen på Lillehammer. En fot i hver leir, slik vi liker det. Følg med til helga, da braker det løs på TV2.

IMG_3112

Team United Bakeries