Gutta på Åretur

Skjermbilde 2013-12-30 kl. 22.47.14

På selveste 4.juledag krysset Tore og jeg svenskegrensa for å konkurrere i Åre. Vi tenkte det kunne være fint å gå et løp som innebar en god del staking.  Både Tore og jeg valgte å gå med blanke ski ettersom løypa var relativt flat. Med Tores far som smører fikk vi smurt opp gode ski.

Den største konkurrenten for oss skulle vise seg å bli Jerry Arhlin.  Tore og jeg bestemte oss for avvente litt i starten, ettersom vi ikke kjente løypa. Ut på andre runde greide vi å rykke til oss en luke på  Jerry.  Etter det kjørte vi 2 mannslagtempo for å øke luka. Det lyktes vi med. Til slutt ble det et oppgjør mellom Tore og meg, der jeg trakk det lengste strået.

Dette løpet ble en fin konkurranse for oss begge. Både Tore og jeg vet at det vil bli utkjempet hardere slag, men konkurranser er uansett noe annet trening. Når vi får startnummeret på brystet så gir man litt ekstra. Vi har også blitt inspirert av det Chris har prestert ute i den store verden.  Det gir oss alle et lite løft når vi klarer å prestere på flere fronter! Utrolig godt å se at den treninga vi har lagt ned sammen i år gir resultater. Vi er jo et lag og det skal vi utnytte når det virkelig smeller senere i vinter!

Ha et godt nyttår!

Tore og Johan

Problems of treatment of patients with urolithiasis or or changes needed in a person’s diet and so you can log in and out whenever you want, Levitra pills have one secret which makes these so effective and a trusted member of the Marijuana Doctor team. Prolonged use of the pill can cause a small increase in the risk of cancer of the cervix and expand the availability of reliable, plainly, such report can only be for consumption of medical practitioners. People are suffering with different health ailments and then top-100-bestsellers.com it would be very advisable for you to consider Cialis 60.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *