Chris oppsummerer sesongen

Da nærmer sesongen seg slutt og TUB er ferdig med alle de viktigste skirennene. Skarverennet venter på oss etter en lang og hard sesong. Helga som var har jeg brukt til å gå Haukelirennet og Røldal nedopp. To renn som jeg gleder meg stort til hvert år, alltid like morsomt å gå sånne type skirenn på slutten av sesongen selv om formen er langt unna og det går tungt! Under Haukelirennet hadde jeg veldig tunge bein og sleit hele veien, så alt i alt godt fornøyd med å klare en tredje plass. Hyggelig å bli slått av en klubbkamerat i fra Korlevoll, som også er en av norges største talent på ski. All ære til Vebjørn Turtveit. Vi kommer til å høre mye fra han i årene som kommer.

Røldal nedopp er jo alltid like artig med storslalom først, problemet er at jeg er utrolig dårlig på nedoverski! Det store målet var jo å slå de andre som er helt ubrukelig med alpinski på, som Sjur Røthe og Jørgen Aukland. Det gikk med ett nødskrik, så da kan jeg være fornøyd med helga;) Litt verre er det at jeg ble knust av alle jentene!

Chris

Snart er det sesongavsluttning med teamet på Geilo og Skarverennet. Det er jo alltid en av sesongens høydepunkter. Ekstra morro er det å få en god avsluttning med hele laget. Jeg vil også utfordre Remi Goulignac til å stille på skarven!!! Tar du utfordringen Remi???
Det bar vært en sykt bra sesong for hele laget, ikke bare løperne har prestert, men hele støtteapparatet har levert fra det første skirennet. Et fantastisk team å være en del av og jeg gleder meg allerede til å starte på med nye knallharde fellesøkter til våren.

Chris