Birken og Årefjellsløpet

20140318-114749.jpg

Jepsi pepsi folkens.
En liten update siden sist. Som alle har fått med seg så ble birken avlyst, dessverre. Sånt kan skje, det har vært nok sutring på sosiale medier i det siste, så vi skal ikke dvele ved det. Vi sier bare at det var synd det ble slik, og vi retter blikket mot sesongavslutninga i Åre. Vi fortsetter den gode treningstrenden som vi hadde lagt ned mot birken og satser på å avslutte sesongen med stil i Åre. Johan har gul trøye og John Kristian grønn, Inger Liv rosa og Vi leder lagkonkurransen. Tore alias mr Pink, er rett bak Callesen i kampen om rosa herretrøye. Som vi alle vet, kler jo Tore rosa, ikke minst et han selv det iallefall, så han kommer til å gi alt for å ta tilbake den. Så regner med Callesen sover dårlig om nettene, det burde han

En liten status update om løperne:
Johan Kjølstabakken er maskin og staker over evne om dagene. Om det er langt eller hardt spiller ingen rolle. Snart kaster han stavene også, og staker uten! Se ikke bort ifra at han tar opp gamle tradisjoner og går over fjellet på ski til starten i Åre, før han vinner og så går hjem igjen.

Tore «Mr Pink» Berdal: er så utrolig motivert for å ta tilbake rosa trøya, som han mener hører hjemme i Snilfjorden. Har også en del rosa gadgets som muligens havner på finn om han ikke nailer trøya i Åre, så følg med folkens.

Chris Jespersen: har hart en fryktlig tung sesongavslutning dessverre. I Falun sist helg raknet alt. Sånn kan det gå. Ryktene sier at Chris stiller i Åre og har inngått veddemål mot Tore. Det blir i såfall en meget spennende duell, hvor utfallet er klart som blekk. Bli ikke overrasket om Tore stikker avgårde med seieren der. Han har tross alt staket hele vinteren. Men vi vet at er det noe Chris kan, så er det å bli brun og finne formen på 1,2,3….
John Kristian Dahl: er dessverre aws syk/forkjøla. Rekker nok å bli frisk i god tid til Åre, men har en lei tendens til å trøstespise solboller og wienerbrød over en lav sko, spesielt på denne tiden av året. Ryktene sier han står og venter utenfor Meny for å sikre seg fersk gjærbakst. Om han blir frisk og ikke for tjukk så er det mulig han kan levere i Åre også.

Så følg med på årets siste langløp i skiclassics i Åre, Årefjelleløpet 75km lørdag den 29Mars.